Wie zijn Lischer & Milani

Lischer & Milani is een advocatenpraktijk met een lange geschiedenis in Flevoland. In 2009 is het kantoor in de huidige samenstelling tot stand gekomen. Daarvoor hebben verschillende advocaten het stokje (sinds 1988) aan elkaar overgedragen.

Er wordt in gemoedelijke en collegiale sfeer samengewerkt. Beide advocaten zijn ieder voor eigen rekening, risico en verantwoording werkzaam.

Mr N.C. Milani heeft gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is in het strafrecht afgestudeerd in 2003. Vervolgens is zij een aantal jaren werkzaam geweest bij Knoops & Partners Advocaten te Amsterdam. Mr. N.C. Milani is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (www.advocatenorde.nl).  Op dit moment is zij werkzaam op de rechtsgebieden personen- en familierecht en het strafrecht. Zij is naast haar werk als advocaat jaren actief geweest als lid van de Raad van de Orde Midden-Nederland. Ruim 7 jaar is zij actief geweest in de Commissie van Toezicht van de P.I. Almere. Sinds een aantal jaren verzorgt mr N.C. Milani lesdagen binnen de opleiding Advocatuur (CPO).

Mr F.L. Lischer heeft zich na haar afstuderen gespecialiseerd in zowel het strafrecht als in het personen- en familierecht alsmede het psychiatrisch patiëntenrecht. Ruim anderhalf jaar lang is zij binnen deze rechtsgebieden werkzaam geweest aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Mr F.L. Lischer is daarna werkzaam geweest bij De Rooij Advocaten te Almere. Sinds 2009 is haar praktijk als eigen kantoor ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (www.advocatenorde.nl). Mr  F.L. Lischer is aangesloten bij de Vereniging WvGGZ advocaten Midden-Nederland (www.VBAU.nl) en de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (www.vnja.nl)

Naast het (jeugd)strafrecht houden wij ons bezig met de voornaamste aspecten van het familierecht, zoals erkenning, echtscheidingen, alimentatieprocedures, gezagskwesties, omgangsprocedures, hulp bij onder toezicht van jeugdzorg gestelde jongeren, uithuisplaatsingsprocedures en het psychiatrisch patiëntenrecht.